ul. Krowoderskich Zuchów 15c, 31-271 Kraków
504 351 345 | 502 092 429
cukierniazatorscy@gmail.com

Smaki tortów

STANDARDOWE

Biała Dama
Puszyste waniliowe biszkopty z delikatnym kremem ze śmietany, serka mascarpone oraz białej czekolady z dodatkiem soczystych malin, truskawek jak również galaretki malinowej.

Marakuja-karmel
Kwaskowy krem marakuja idealnie komponujący się ze słodkim karmelem połączony śmietankowymi biszkoptami.

Czekoladowo-malinowa poezja
Połączenie czekoladowego kremu z chrupiącą prażynką na czekoladowych biszkoptach oraz śmietaną z białą czekoladą i malinami

Owocowa bomba
Tort na bazie bitej śmietany z serkiem mascarpone oraz pyszną białą czekoladą w połączeniu z różnorodnymi owocami(owoce według uznania klienta oraz w zależności od sezonu) połączony puszystymi waniliowymi biszkoptami.

Rafaello
Biszkopt śmietankowy połączony z prażynką kokosową oraz z kremem z bitej śmietany, mascarpone , białej czekolady oraz kokosu przygotowanego na mleczku kokosowym.

Tiramisu
Śmietankowe biszkopty mocno nasączone pączem na bazie likieru Amaretto z espresso połączone kremem tiramisu na bazie śmietany i serka mascarpone.

Stracciatella
Czekoladowe biszkopty nasączone pączem z dodatkiem alkoholu oraz kremem z bitej śmietany, mascarpone oraz kawałkami ciemnej czekolady.

Wiśniowa rozkosz
Puszyste śmietankowe biszkopty połączone kremem z ciemnej oraz z białej czekolady na bazie śmietany i serka mascarpone przełożone wkładką galaretki z wiśniami.

Czarny Las
Krem czekoladowy z dodatkiem wiśni w spirytusie oraz krem śmietankowy połączony czekoladowymi biszkoptami nasączonymi wiśniówką.

Advokatowy
Puszyste śmietankowe biszkopty delikatne nasączone pączem z odrobiną alkoholu oraz kremem adwokatowym na bazie bitej śmietany i serka mascarpone.

Miętusek
Kompozycja lekkiego kremu czekoladowo miętowego połączona ciemnym czekoladowym biszkoptem , przełożona chrupiącą prażynką.

Orzechowy
Puszysty biszkopt orzechowy nasączony pączem z dodatkiem alkoholu przełożony kremem na bazie śmietany serka mascarpone białej czekolady jak również zmielonych orzechów włoskich.

Malinowo-brzoskwiniowy
Delikatne czekoladowe biszkopty przełożone kremem na bazie śmietany mascarpone białej czekolady oraz dodatkiem kawałków owoców brzoskwini komponujący się z drugim malinowym kremem na bazie zmiksowanych malin i śmietany.

Czekoladowa Mokka
Dwa idealnie czekoladowe kremy z gorzkiej jak również mlecznej czekolady idealnie komponujące się z puszystymi czekoladowymi biszkoptami przesmarowanymi chrupiącą prażynką.

Tort bezowy lodowy z malinami
Delikatnie kruche blaty bezowe połączone kremem śmietankowym z soczystymi malinami.

Tort Czekoladowy z bananami
Delikatne czekoladowe biszkopty przełożone kremem na bazie śmietany mascarpone czekolady oraz dodatkiem kawałków owoców banana.

SZCZEGÓLNIE POLECANE DLA DZIECI

Kinder bueno
Puszyste czekoladowe biszkopty przesmarowane prażynką orzecha laskowego z kokosem oraz kremem Kinder bueno i bitej śmietany z mascarpone, i białej czekolady.

Jogurt z chrupką
Delikatny krem jogurtowy z dodatkiem chrupki połączony z czekoladowymi biszkoptami.

Kolorowa niespodzianka
Śmietankowe biszkopty połączone z kremem jogurtowym na bazie bitej śmietany, serka mascarpone oraz kolorowymi galaretkami.

Biała Dama
Puszyste waniliowe biszkopty z delikatnym kremem ze śmietany, serka mascarpone oraz białej czekolady z dodatkiem soczystych malin, truskawek jak również galaretki malinowej.

Owocowa bomba
Tort na bazie bitej śmietany z serkiem mascarpone oraz pyszną białą czekoladą w połączeniu z różnorodnymi owocami(owoce według uznania klienta oraz w zależności od sezonu) połączony puszystymi waniliowymi biszkoptami.

Nutella
Delikatny, puszysty czekoladowy biszkopt przełożony jasnym i ciemnym kremem. Jasny na bazie bitej śmietany i serka mascarpone z nutką białej czekolady natomiast głównym składnikiem ciemnego kremu jest znakomita nutella.

Oreo
Idealny krem na bazie śmietany i serka mascarpone z kruszonymi ciasteczkami oreo połączony czekoladowymi biszkoptami delikatnie przesmarowanymi prażynką.

Czekoladowo-malinowa poezja
Połączenie czekoladowego kremu z chrupiącą prażynką na czekoladowych biszkoptach oraz śmietaną z białą czekoladą i malinami.

Tort Czekoladowy z bananami
Delikatne czekoladowe biszkopty przełożone kremem na bazie śmietany mascarpone czekolady oraz dodatkiem kawałków owoców banana.

SMAKI PREMIUM

Dopłata do ceny podstawowej ok. 30 %

Letnie orzeźwienie
Niezwykle orzeźwiający krem mango oraz krem limonka z chrupiącą cytrynową prażynką na śmietankowych puszystych biszkoptach.

Michałek orzechowy
Puszyste czekoladowe biszkopty połączone kremem z bitej śmietany, mascarpone oraz kawy z dodatkiem kawałeczków michałków.

Kukułka
Czekoladowe biszkopty napączowane alkoholem przełożone kremem czekoladowym z pokruszonymi cukierkami oraz kremem kawowym na bazie bitej śmietany i serka mascarpone.

Limoncello
Puszyste śmietankowe biszkopty nasączone pączem z dodatkiem alkoholu przesmarowane prażynką cytrynową połączone kremem cytrynowym oraz śmietankowym.

KarmeLove
Puszyste czekoladowe biszkopty przykryte karmelową prażynką z kremem na bazie bitej śmietany, mascarpone, oraz słonego karmelu oraz warstwą kremu kawowego na bazie śmietany.

Bounty
Puszyste czekoladowe biszkopty przesmarowane prażynką kokosową musem z czarnej porzeczki w połączeniu z kremem czekoladowym oraz kremem kokosowym.

Pomarańczowa fantazja
Czekoladowe biszkopty nasączone pączem z pomarańczy z wkładką brzoskwiniową oraz przełożone kremami: czekoladowym oraz pomarańczowym.

Owocowa bomba z prażynką
Delikatne jasne biszkopty przesmarowane owocową prażynką połączone kremem śmietankowym z dodatkiem mascarpone i białej czekolady oraz mnóstwem owoców (owoce według uznania klienta oraz w zależności od sezonu).

Torcik Royal
Czekoladowe biszkopty napączowane syropem migdałowym przesmarowane chrupiącą prażynką czekoladowo-orzechową połączone czekoladowym kremem z pokruszoną bezą.

TORTY MUSOWE

Cukiernia ma zawsze dostępny jeden rozmiar jest to 14 cm średnicy na ok. 6 osób w przypadku większego tortu zamówienie prosimy składać minimum 4 dni wcześniej.

Truskawkowy
Ciemny puszysty biszkopt połączony musem truskawkowym na bazie białej czekolady i śmietany oraz owoców z wkładką truskawkową całość oblana truskawkową glazurą.

Wiśniowy
Delikatny mus wiśniowy na bazie białej czekolady, śmietany i owoców z żelką wiśniową połączony z czekoladowym biszkoptem a wszystko to polane glazurą wiśniową.

Karmelowo-bananowy
Puszysty jasny biszkopt z delikatnym musem bananowym na bazie białej czekolady i śmietany z chrupiącą prażynką oblany karmelową glazurą.

Malinowy
Idealny mus malinowy połączony żelką malinową dobrze komponujący się z czekoladowym biszkoptem daje nam malinową bombę oblaną lśniącą glazurą.

Brzoskwinia-marakuja
Jasny delikatny biszkopt połączony musem marakuja na bazie bitej śmietany i białej czekolady z dodatkiem żelki brzoskwiniowej oblany glazurą marakuja.

Owoce leśne
Czekoladowy biszkopt połączony musem z owoców leśnych , śmietany i białej czekolady uwieńczony żelką owocową oblany glazurą malinową.

Kiwi-cytryna
Orzeźwiający mus cytrynowy i wkładka z galaretki cytrynowej połączone z puszystym jasnym biszkoptem daje letnie orzeźwienie oblane glazurą o smaku soczystego kiwi.

Kawowy
Rozpływający się w ustach mus na bazie śmietany, białej czekolady i mocnego espresso z chrupiącą prażynką w środku połączony puszystym śmietankowym biszkoptem oblany pyszną czekoladą.

Facebook

Get the Facebook Likebox Slider Pro for WordPress